Geef jezelf en je team een motivatieboost

Nederland leerde Marianne Timmer kennen als dat blonde meisje uit Sappemeer die in 1998 tijdens de Winterspelen van Nagano als een donderslag bij heldere hemel naar olympisch goud reed op de 1500 meter. ‘Timmertje, Timmertje, wat doe je nou?’. Enkele dagen later herhaalde ze het huzarenstukje op de 1000 meter. Maria Aaltje Timmer (van 3 oktober 1974) gaat de geschiedenisboeken in als de succesvolste Nederlandse sprintster aller tijden. Want na de dubbelslag in Nagano volgden naast tal van nationale titels ook nog olympisch goud op de 1000 meter in Turijn (2006). Daarnaast werd ze in 2004 als eerste Nederlandse gekroond tot wereldkampioene sprint, ook dat gebeurde op ‘haar’ baan in Nagano. In haar schaatscarrière wist ze talrijke tegenslagen te overwinnen. Ze deed dat met ontwapenende Groningse nuchterheid. Ook daarmee wist ze de harten van velen te veroveren. Haar loopbaan op het ijs eindigde abrupt in 2009 door een zware blessure, waardoor ze de Spelen van Vancouver miste. Marianne bleef echter trouw aan het schaatsen. Als coach boekte ze successen met onder andere Margot Boer, Thijsje Oenema en Ireen Wüst. Tegenwoordig is Marianne ook actief achter de schermen als sportbestuurster. Zo was ze in 2020 Chef de Mission bij de Jeugd Olympische Spelen in Lausanne. Daarnaast maakt ze deel uit van het innovatieteam van het Dutch Sport Tech Fund, dat investeert in start-ups. Timmer is niet alleen begaan met topsport. Ze gelooft heilig in het belang van een gezonde leefstijl voor iedereen. Je vindt haar regelmatig op de baan.

Marianne

Vitaliteit is een topsport

Chatilla

Dribble, rebound, shoot, score

integreer professionele teamsporten in het bedrijfsleven​​

Chatilla is een internationaal professionele basketbalspeler en is gedurende haar carrière een prominent lid van het Nederlands Basketbal Team geweest. Ze heeft in de loop der jaren talloze internationale onderscheidingen vergaard, zoals het NCAA Atlantic-10-conferentiekampioenschap, het Franse kampioenschap, Big-5 Player of the Year Award, Roosevelt Hunter Community Service Award en genomineerd voor de NCAA Woman of the Year Award in de Verenigde Staten. Dit eerbetoon onderscheidde aan unieke prestaties op educatief niveau, als ook haar onderscheidende vermogen op het basketbalveld en haar helpende hand in de gemeenschap. Van Grinsven heeft een Bachelor Degree in International Business vanuit Saint Joseph’s University (VS) en behaalde haar Master Degree aan de Universiteit van London, SOAS, in Global Diplomacy (Politicologie) gericht op mensenrechten en de Verenigde Naties (VN).

Voor een optimale gezondheid en een fit lichaam​​

Suzanne studeerde Gezondheidswetenschappen in Maastricht en is specialist op het gebied hormoonhuishouding, voeding en levensstijl. Als Lifestyle Coach en General Manager heeft Suzanne veel mensen begeleid naar de beste versie van zichzelf. De wondere wereld van het menselijk lichaam als geheel heeft Suzanne altijd enorm geboeid. En als optimistische Bourgondiër en levensgenieter wil Suzanne anderen laten zien dat je een hele lgezonde balans kunt vinden tussen bewust genieten, relaxen en een fitte en vitale lifestyle die bij je past.

Suzanne

Weet wat je eet. Beter eten in plaats van minder

Jorden

Meer dan veerkracht en conditie

Om in je beste shape ooit te komen

Jorden is als Strength & Conditioning Coach, meer dan 12 jaar werkzaam geweest bij het NOC*NSF voor TeamNL en actief betrokken geweest bij de voorbereiding op 5 Olympische Spelen van vele succesvolle topsporters. Hij trainde verschillende Europees, Wereld- en Olympisch kampioenen. Zoals Epke Zonderland en judoka’s Noël van ’t End, Henk Grol en Sanne van Dijke. Ook in het schaatsen trainde hij diverse commerciële schaatsploegen en succesvolle schaatssters Juta Leerdam en Marianne Timmer. Daarnaast is Jorden actief als Personal Trainer – Coach. Zo trainde hij de modellen van Holland’s Next Top Model en begeleidde hij onder andere presentatrice Anna Nooshin, Fockeline Ouwerkerk en acteur Tim Haars. Hij verzorgt onze clinics, seminars en presentaties. Voor bedrijfsleven, onderwijs, overheden en defensie.